Orgasmul multiplu de natură politică

Masculul alfa. Sau femela alfa. Sau perechea alfa. Alfa se pozitionează la conducerea haitei și se asteaptă ca ceilalți să-i cedeze supuși cea mai bună bucată de carne, cel mai bun loc la soare sau cel mai plăcut uscat loc în barlog. Pielea plesneste de sănătate, bronzul de California lucește ca farul Capului Verde iar apartamentul din Primăverii sau altă zonă rezidențială cu pretenții (pentru care tu ai plătit), e cat se poate de adecvat poziției sociale arogată. Se observă de multa vreme că acest comportament al clasei politice profesioniste ține de o realitate în care votul democratic nu există.

Sistemul de vot actual pentru parlamentul României nu permite alegerea unei persoane cu legatura in comunitatea pe care o reprezintă. Nu votezi o față, un om în care ai încredere și pe care să-l poți trage la răspundere, nu votezi un om care să reprezinte interesele comunitare. Ce votezi e un partid și pe oricine decide partidul respectiv să plaseze pe o listă de nume în dreptul cărora nu recunoști nici o față. De care nici nu ai auzit. Din care nici unul nu știe o iotă despre satul tău natal. Sau în cel în care locuiești. Tu sau părinții tăi.

In nomenclatorul de meserii nu există politicianul. Totuși, politicianul de carieră în România, se manifestă ca un meserias, mascul alfa, fără a fi calificat în domeniul pe care îl controleaza la un moment sau altul. Aici ai explicat termenul PROFESIE.  Aici vezi atitudine de politician profesionist. Iată că libidoul politicianului, care-și bagă organul sexual în calitatea ta de cetățean cinstit, are legatura directă cu lipsa de legatură afectivă între persoana sa și „cetățeanul de rând”, având astfel pretenția la un orgasm demn de un adevarat dominatrix. Dați-ne țara înapoi, huliganilor! Țara noastră e frumoasă!

19692509_10155021396922758_1133736643_n

Reclame