Preaviz de ploaie caniculară

Trăim în continuare în comuniune cu natura, nu vă lăsați păcăliți de faptul că mulți dintre noi s-au născut în jungla de beton. Dacă nu ții cont de efectele pe care le are trecerea timpului – pâinea lăsată afară se usucă, laptele se acrește, faci insolație, capeți o B.T.S. de mai mare dragostea,  apare sarcina nedorită, arzi mâncarea, arde depozitul/clubul, se schimbă guvernul, are loc ROXIT, și descoperim că președintele Johannis tine o conferință de presă în japoneză.

Un obicei care a devenit atât de frecvent încât a intrat în natural, e naturalețea cu care se plătesc amenzile fără amendarea comportamentului. Pentru că e mai profitabil să plătești amenzi, și oricum până la momentul dezastrului (fie retragerea autorizației, fie accidente grave sau chiar incendii) investiția și-a scos banii de mult (cu mult peste) și investitorul își permite dauna. De pierdut au doar victimele colaterale, bineînțeles. Ce are de spus reprezentantul autorității?: „Am dat amenzi, în mai multe rânduri, în valoare de peste 14 mii de RON, adică 140 de milioane de lei vechi, a constatat și departamentul de pompieri (n.r. – altă autoritate cu funcția de aplicare a legii statului), în cursul a mai multor controale că există nereguli, dar niciuna dintre măsurile necesare pentru prevenirea acestui dezastru nu a fost luată.”

Ce ar fi zis un pirotehnist în fața unei bombe cu ceas pe care nu a apucat s-o dezamorseze? „Băi cum a trecut timpul ăsta…”. Țara noastră e frumoasă.

anigif_enhanced-17348-1405698069-14

Reclame