Clipa de liniște înaintea țigării de după

Violul la români e benevol și nu are legatură cu sexul. Are, însă, mare legatură cu exteriorizarea pasiunii – fie ea religioasă sau politică, sportivă, mai ales a pasiunii evlavioase cu care apără din beznă diverse cauze fără legătură cu propria persoană sau cu cei apropiați. Pentru, împotrivă sau neutru, ai oportunitatea de a fi violat/ă din toate direcțiile pentru că, nu-i așa, cine dracu’ te-a pus să stai în drum?

Futaiul ăsta e în directă relație cu inteligența declarată a întregii națiuni care funcționează după principiul filosofic: „Păi ce, io-s mai prost ca ăla?” Ca atare, fiecare generație are ceva de zis în dreptul ei [mișcarea de frondă a babelor și moșilor care fac chetă pentru avocații milionarului popă Pomohaci (nu se cheamă prostie) da?!?, e „dovada că poporul e închegat și poate acționa ca unul”]. Un alt principiu filosofic, de data asta mai tânăr e: „Stau cu mâna-n sân că doar-doar s-o-neca vecinu’ cu tot cu capră”. Rezultatul e că domnul Dragnea e singurul cocoș care aleargă prin ogradă și latră la trecători știind că n-are nici unul curajul să-l ia de o aripă și să-l arunce-n borș.

Media proprietate privată ne bucură cu elogii despre diverși indivizi în timp ce dă cu barda în poporul energic în nevolnicia lui, iar noi? Noi ne bucurăm de violul în grup și de clipa de liniște de dinaintea țigării de după. Țara noastră e frumoasă.

Preotii_din_Rusia_aghiazma_peste_cap

Reclame

1 gând despre „Clipa de liniște înaintea țigării de după”

Comentariile nu închise.